ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος: «Η περιβόητη αύξηση του κατώτατου μισθού τελικά είναι 1 ευρώ! – Ούτε καν ελεημοσύνη λογίζεται»

«Κύριε Μητσοτάκη δεν τα πάτε καθόλου καλά με την αριθμητική, όπως και με την οικονομία και με την φτώχεια των Ελλήνων»

Κ.Βελόπουλος: «Η περιβόητη αύξηση του κατώτατου μισθού τελικά είναι 1 ευρώ! – Ούτε καν ελεημοσύνη λογίζεται»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε μήνυμά του με αφορμή το νέο κατώτατο μισθό που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα, τόνισε πως «η περιβόητη αύξηση τελικά είναι 1 ευρώ!».

Η ανάρτησή του:

«Κύριε Μητσοτάκη δεν τα πάτε καθόλου καλά με την αριθμητική, όπως και με την οικονομία και με την φτώχεια των Ελλήνων: Η περιβόητη αύξηση του κατώτατου μισθού, τελικά είναι 1 ευρώ!

Η περιβόητη αύξηση του κατώτατου μισθού, τελικά είναι 1 ευρώ! Αυτό δεν είναι αύξηση. Ούτε καν ελεημοσύνη λογίζεται κε. Μητσοτάκη.

Ο βασικός μισθός 830 ευρώ, συν 10% επίδομα γάμου, 913 ευρώ, μείον 15%, 775 επί 14, ίσον κε. Μητσοτάκη, 10.815 το χρόνο.

Άρα κλέβετε. Παρακρατείται φόρος 22% για άνω των 10.000 ευρώ. Αυτά γιατί είναι αριθμητική κε. Μητσοτάκη και δεν τα πάτε καθόλου καλά με αυτήν, όπως και με την οικονομία και με την φτώχεια των Ελλήνων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.