ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βελόπουλος: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν στο «θέατρο του παραλόγου»

Αφορμή αποτέλεσε η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας με πρωτοβουλία του Ν. Ανδρουλάκη

Κ.Βελόπουλος: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν στο «θέατρο του παραλόγου»

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας με πρωτοβουλία του Ν. Ανδρουλάκη, ο Κ.Βελόπουλος επισημαίνει ότι «πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο «θέατρο του παραλόγου» καθώς η πρόταση δυσπιστίας «θα συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος των λαθροχειριών της».

Όπως τονίζει ο Κ.Βελόπουλος: «Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την συσπείρωση των δήθεν «αντιφρονούντων» βουλευτών, η κυβέρνηση κερδίζει και έξι μήνες «ανενόχλητης» παραμονής στην εξουσία. Το θέατρο του παραλόγου συμπληρώνεται με τις κυβερνητικές καταγγελίες για «σκοτεινό σχέδιο οικονομικών συμφερόντων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογραμμίζει: «Είτε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «τα έχουν βρει» για να μην μπορεί να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας για τα «μνημόνια» της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είτε τα χάλασαν στη μοιρασιά με τους ολιγάρχες που και οι τρεις υπηρετούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.