ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Κ.Βελόπουλος καλεί τον Κ.Μητσοτάκη να αποκαλύψει «τι δεσμεύτηκε να πει στον Ρ.Σούνακ»

Ο Κ.Βελόπουλος, χαρακτήρισε «παιδαριώδη» τη στάση του Κ.Μητσοτάκη μετά την ακύρωση της συνάντησης με τον Ρ.Σούνακ

Ο Κ.Βελόπουλος καλεί τον Κ.Μητσοτάκη να αποκαλύψει «τι δεσμεύτηκε να πει στον Ρ.Σούνακ»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ακύρωση της συνάντησης μεταξύ του βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτήρισε «παιδαριώδη» τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ακύρωση της συνάντησης με τον Ρίσι Σούνακ, εξηγώντας πως «ήταν μία 5μερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο ιδιωτική. ‘Προαλειφόταν’ ως επίσημη από τα site της ΝΔ. Σήμερα το απόγευμα ο Σούνακ είπε κάτι συγκλονιστικό, ότι όταν δεσμεύεσαι από κάτι πρέπει να το τηρείς. Πρέπει ο πρωθυπουργός να βγει και να πει τι δεσμεύτηκε να πει στον κ. Σούνακ. Πριν από μία εβδομάδα υπέγραψε ο Σούνακ με την Τουρκία διμερή αμυντική συμφωνία δύο επιπέδων: να πάρει όπλα κι ελεύθερο εμπόριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις στο ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη: «Καλωσορίζουμε την ΝΔ στην γραμμή της Ελληνικής Λύσης. Μετά από μήνες άκουσε αυτό που τις λέγαμε, ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στην Αλβανία. Μόνο με τον βούρδουλα καταλαβαίνει ο Έντι Ράμμα, δεν μιλάω για τον αλβανικό λαό, μην τα μπερδεύουμε. Η Αλβανία είναι γνωστό ότι είναι χώρος κοκαΐνης. Η Interpol αναφέρει ότι πολλά πολιτικά πρόσωπα και υπουργοί της κυβέρνησης Ράμμα εμπλέκονται στο ναρκεμπόριο. Διακρίνω όμως μία αντίφαση, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί – και πολύ σωστά – το veto, την απειλή του veto. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν ή ψήφισαν υπέρ της άρσεως του βέτο; Αυτό είναι μείζον πολιτικό θέμα γιατί η δύναμη της ευρωβουλής είναι τεράστια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.