ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αποτελέσματα Απογραφής 2021: Στα 10.432.481 άτομα ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας – Η μείωση συνεχίζεται

Οι Έλληνες οδεύουν προς «αντικατάσταση»

Αποτελέσματα Απογραφής 2021: Στα 10.432.481 άτομα ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας – Η μείωση συνεχίζεται

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της «Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών 2021», της πρώτης ψηφιακής απογραφής που διενήργησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και τα οποία δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στα 10.432.481 άτομα ανέρχεται ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας.

Ο αριθμός των ανδρών διαμορφώνεται στα 5,075 εκατομμύρια και των γυναικών στα 5,357 εκατομμύρια.

Ο συνολικός μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας το 2021 σε σχέση με το 2011 είναι μειωμένος κατά 3,5%.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Θάνος Θανόπουλος ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της απογραφής δήλωσε πως η απογραφή του 2021 είναι «ορόσημο» καθώς έγινε ψηφιακά.

Εμείς όμως ένα ορόσημο κρατάμε κι αυτό είναι πως ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται και οι Έλληνες που «φεύγουν» αντικαθίστανται από αλλοδαπούς που ο ίδιος ο πρωθυπουργός άλλωστε τους έχει χαρακτηρίσει ως τους «Έλληνες του μέλλοντος».

Γιατί κατά την κυβέρνηση είναι πιο εύκολο να γεμίσει η χώρα από μετανάστες από το να δοθεί στήριξη κσι παιδεία στους νέους Έλληνες να κάνουν παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε live:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.