ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Λεβέντης: «Τον Κ.Μητσοτάκη τον έχουν στο απυρόβλητο – Γιατί μπήκαν πρώτοι στο ρουσφέτι οι μεγαλοεκδότες;»

Β.Λεβέντης: «Τον Κ.Μητσοτάκη τον έχουν στο απυρόβλητο – Γιατί μπήκαν πρώτοι στο ρουσφέτι οι μεγαλοεκδότες;»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «Τον Μητσοτάκη τον έχουν όλοι στο απυρόβλητο. Ότι είναι ο αλάνθαστος, ο μεγάλος και άμα κάνει το διορθώνει.

Έχουν περάσει αυτή την άποψη ότι ο Μητσοτάκης και λάθος να κάνει έχει τη γενναιότητα να το διορθώνει».

Για τη σταδιακή άρση της καραντίνας ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Τώρα είναι το κρίσιμο στάδιο. Το κρίσιμο στάδιο είναι τώρα μήπως υπάρξει επιστροφή στην αύξηση της διάδοσης του ιού. Γιατί το να κλείσεις ένα λαό μέσα είναι σχετικά εύκολο. Το πως θα επιστρέψεις σιγά σιγά στη λεγόμενη κανονικότητα έχει ερωτηματικά. Όταν κλείνεις τους άλλους μέσα καλά πας. Υπάρχουν άλλες χώρες που δεν κάνανε κάθετη νέκρωση των πάντων και τώρα θα έχουν μικρότερη μαύρη τρύπα και ευκολότερη επιστροφή στην κανονικότητα».

Για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης από τα Μέσα Ενημέρωσης τόνισε: «Τον Μητσοτάκη τον έχουν όλοι στο απυρόβλητο. Ότι είναι ο αλάνθαστος, ο μεγάλος και άμα κάνει το διορθώνει. Έχουν περάσει αυτή την άποψη ότι ο Μητσοτάκης και λάθος να κάνει έχει τη γενναιότητα να το διορθώνει. Ποιοι άλλοι δεν θα το έκαναν; Τέτοια λάθη μεγάλα, όταν είναι να δόσεις 10 δραχμές και να δίνεις τις 5,5 σε αυτούς που είναι να τις δόσεις και τις 4,5 στους μεσάζοντες. Λάθη είναι αυτά; Όταν είναι να πάρουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες 6 δραχμές και πας και δίνεις άλλες τέσσερις στους μεσάζοντες αυτό είναι λάθος του κ. Βρούτση; Έπρεπε ο κ. Βρούτσης να είναι υπουργός αυτή τη στιγμή;».

«Τα 20 εκατομμύρια των καναλιών τι είναι αυτό πάλι. Η δόση που δίνουν τα κανάλια κάθε χρόνο γιατί πάει για το επόμενο έτος; Γιατί οι πρώτοι που μπήκαν στο ρουσφέτι είναι οι μεγαλοεκδότες; Πήγε να καλύψει τα νότα του», εκτίμησε ο κ. Λεβέντης.

Εκτίμησε επίσης πως «η καλή εικόνα του κ. Μητσοτάκη οφείλεται στο ότι όλα τα κανάλια έχουν στραφεί υπέρ του. Τώρα για ποιο λόγο τα έχει υπέρ του. Τα έχει εκβιάσει; Τι έχει κάνει στα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης; Τους απειλεί ότι θα τους κλείσει; Μπορεί να τους απειλεί ότι θα τους κλείσει».

Απαντώντας σε ερώτηση αν τα κανάλια «ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «Ε, τι κάνουν. Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και κανάλια με τις καθημερινές εκπομπές της προπαγάνδας. Αν τώρα βγαίναν τα κανάλια και αρχίζαν την κριτική για τον Βρούτση δεν θα αναγκαζόταν να τον διώξει τον Βρούτση ο Μητσοτάκης;». «Είναι πρωθυπουργός ισορροπιών ο Μητσοτάκης. Ισορροπιών μεταξύ συμφερόντων και ισορροπιών μέσα στο ίδιο του το κόμμα», πρόσθεσε.

Για την Ένωση Κεντρώων και αν βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης τόνισε: «Προσπαθούμε. Αλλά όταν δεν μας καλεί κανένας τι να κάνουμε; Η ύπαρξη ενός κόμματος πως αποδεικνύεται; Με την εμφάνιση των στελεχών του στα κανάλια. Όταν τα κανάλια δεν καλούν ούτε τον αρχηγό του κόμματος πως θα μάθεις τη λειτουργία του κόμματος,τις απόψεις του κόμματος για το ένα και το άλλο; Τέσσερα χρόνια ήμουν στη Βουλή, μία συνέντευξη δεν μου πήρε το Έθνος. Μία συνέντευξη σαν αρχηγό κόμματος δεν μου πήρε. Ούτε ο Ελεύθερος Τύπος (…) Ήμουν το μαύρο πρόβατο γιατί τους έθιγα τα συμφέροντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.