ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τροπολογία – ταφόπλακα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των ναυτεργατών

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τροπολογία – ταφόπλακα για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των ναυτεργατών

To ΚΚΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε θέση για την απόφαση της Κυβέρνησης, που όπως ανέφερε βάζει ταφόπλακα στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των ναυτεργατών, ξεκινώντας από τα ποντοπόρα πλοία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ, «συγκεκριμένα η κυβέρνηση δίνει το ελεύθερο στους πλοιοκτήτες να καταργούν τις ελληνικές κλαδικές ΣΣΕ των ναυτεργατών, εφαρμόζοντας τα “διεθνή κρατούντα” για τα πληρώματα, με τις συμβάσεις πείνας της ITF, με στόχο τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Αυτή η πρακτική λειτουργεί τροχιοδεικτικά για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Την ίδια στιγμή εισάγονται νέοι αντιδραστικοί περιορισμοί στη λειτουργία των σωματείων και τη δράση των ναυτεργατών μέσα στα καράβια, πέραν αυτών που ήδη υπάρχουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση της ΝΔ να αποσύρει τώρα την κατάπτυστη τροπολογία, διαφορετικά θα θερίσει θύελλες. Οι ναυτεργάτες και το ταξικό ναυτεργατικό κίνημα δεν θα επιτρέψουν τη μετατροπή των καραβιών σε σύγχρονες γαλέρες, όπως επιτάσσουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.