ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης – Υπέστη ανακοπή καρδιάς σε τρένο

Τον Μάιο του 2019 ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης – Υπέστη ανακοπή καρδιάς σε τρένο

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Σαρίδης, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, στα 58 του χρόνια.

Ο Γιάννης Σαρίδης είχε εκλεγεί βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων.

Τον Μάιο του 2019 ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το thestival, το πρωί της Παρασκευής (14.06.2024) ο βουλευτής ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με τρένο και μέσα σε αυτό αισθάνθηκε αδιαθεσία. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.