ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου

Την κατηγορεί ότι μίλησε απαξιωτικά για τον Γιάννη Μάγγο πατέρα του εκλιπόντα αναρχικού Βασίλη Μάγγου

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου

Επίθεση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.

Σε ανάρτησή της στο Χ η δημοσιογράφος λέει πρόκειται για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του».

Η Λίνα Κλείτου καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας».

Η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου:

«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του.

Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου. Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας.

Στο κενό σύντροφοι».

Η παρέμβαση έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στου Φιλοπάππου από τον Ρουβίκωνα, έγινε κατόπιν προηγηθείσας λεκτικής επίθεσης της κατά του Γιάννη Μάγγου, πατέρα του αναρχικού Βασίλη Μάγγου ο οποίος τον Ιούνιο του 2020, είχε τραυματιστεί σε συγκρούσεις με την αστυνομία στον Βόλο.

Εισήχθη στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά. Ένα μήνα αργότερα πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ σχολιάζοντας φωτογραφία που έδειχνε τον Γιάννη Μάγγο σε διαδήλωση ανέφερε:

«Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει. Όλη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα».

Σε ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας αναφέρει πως «Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε σε μια εποχή στην οποία μια πολύ μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και δεοντολογίας.

Χωρίς καμία ντροπή και με μόνο γνώμονα το κέρδος και το προσωπικό συμφέρον μετατρέπονται καθημερινά σε δεκανίκια της κυβέρνησης, ώστε να περάσουν το οποιοδήποτε κυβερνητικό αφήγημα. Ένα από αυτά τα δεκανίκια ακούει στο όνομα Λίνα Κλείτου».

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται το σχόλιο της δημοσιογράφου με την επεξήγηση πως «Είτε η κ. Κλείτου δεν γνωρίζει τον πατέρα του νεκρού αγωνιστή και δεν μπήκε καν στον κόπο να το ψάξει, είτε τον γνωρίζει τόσο καλά που από επιλογή αποφάσισε να χλευάσει τον κ. Γιάννη Μάγγο.

Και οι δύο περιπτώσεις περισσότερο θυμίζουν τρολ του διαδικτύου παρά δημοσιογράφο και αυτό από μόνο του είναι τόσο θλιβερό όσο και επικίνδυνο».

Η ανακοίνωση καταλήγει «σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει, οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως δηλώνει πτυχιούχος νομικής, αλλά σύμφωνα με τη δεξιά ρητορική, η ίδια ανήκε στους «αιώνιους φοιτητές» αποτελώντας προφανώς αποτυχία του ίδιου της του εαυτού. Καλό θα ήταν λοιπόν, η κ. Κλείτου να σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν μιλήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.