ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύη Βατίδου: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;»

«Όλες οι όμορφες, δυναμικές γυναίκες είναι τούβλα;»

Εύη Βατίδου: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;»

Η Εύη Βατίδου με ανάρτησή της στο Instagram, απάντησε σε σχόλια που έλαβε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, στις εκλογές 2023, στο κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε Instastory όπου διερωτάται: «Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;».

Προσθέτει ότι ζούμε στο 2023, παρακινώντας τον κόσμο να εγκαταλείψει αυτά τα στερεότυπα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, συγγνώμη δηλαδή επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες, δυναμικές γυναίκες είναι τούβλα; Και επειδή είναι τούβλα, δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική…;

Hello! Πού ζούμε; Στο 2023! Πού είμαστε; Όχι στο 1923! Ξεκολλήστε από αυτά τα στερεότυπα πλέον. Ευχαριστώ και τα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στον Βόρειο Τομέα με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι σας καλά και καλή σας νύχτα», λέει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η Εύη Βατίδου ανακοίνωσε πως κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με ένα βίντεο που απευθυνόταν στους φίλους της στο twitter.

Εκλογές 2023: Η Εύη Βατίδου στον Βόρειο Τομέα Αθήνας

Η κυρία Βατίδου ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την πρόεδρο του ΠΑΤΡΙΔΑ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η Εύη Βατίδου σημείωσε ότι είναι μια νέα γυναίκα, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.