ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φίλιες ειρωνείες κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθησαν να φτάσουν στο 3% αλλά δεν τα κατάφεραν» λέει ο μέχρι εχθές κολλητός Λ.Λαζόπουλος

«Θέλει κι άλλη προσπάθεια - Την άλλη 4ετια τώρα»

Φίλιες ειρωνείες κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθησαν να φτάσουν στο 3% αλλά δεν τα κατάφεραν» λέει ο μέχρι εχθές κολλητός Λ.Λαζόπουλος

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στην βαρύτατη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε με φίλιες ειρωνείες εναντίον των πρώην κολλητών του και είπε πως «Προσπάθησαν να φτάσουν στο 3% αλλά δεν τα κατάφεραν».

«Δόξα τω Θεώ πήγε πιο παρακάτω. Παλεύανε πολύ να το πάνε στο 3%, δεν τα κατάφεραν. Θέλει κι άλλη προσπάθεια. Την άλλη 4ετια τώρα. Αν συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδα μυαλά θα τα καταφέρουν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του Newsbreak.gr.

Όσον αφορά την διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την πρωτοκαθεδρία στην αντιπολίτευση, ο Λάκης Λαζόπουλος χρησιμοποίησε για το σχόλιό του το ανέκδοτο με τον ελέφαντα που βγήκε βόλτα και ξεσηκώνθηκαν 100.000 μυρμήγκια.

«Και κάνει μια κίνηση ο ελέφαντας και πέφτουν τα 99.999 μυρμήγκια. Και μένει ένα και του φωνάζουν “Μήτσο πνίχτον”. Πώς να το πνίξει το ένα μυρμήγκι τον ελέφταντα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πυρά» είχε ο Λάκης Λαζόπουλος και για το ΚΚΕ για το οποίο είπε χαρακτηριστικά «είναι υγεία να υπάρχει, σαν την πίεση του γέρου τα ποσοστά του, ο γέρος δεν πάει για πρωταθλητισμό. Το ΚΚΕ είναι σαν τον πατέρα που κληρονόμησε ένα περίπτερο και θα δώσει ένα ίδιο στον γιο του. Θέλει να έχει την πελατεία του, να ξέρει τα ονόμάτα τους. Αν έχεις μεγάλο κόμμα δεν ξέρεις ποιος είναι δικός σου να τον δώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.