ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Financial Times: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την «ναυαρχίδα» των δυτικών ΜΜΕ λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Η εφημερίδα αναφέρεται όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για τα θεσμικά ζητήματα της διακυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη

Financial Times: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την «ναυαρχίδα» των δυτικών ΜΜΕ λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις κάλπες η «ναυαρχίδα» των δυτικών ΜΜΕ, «Financial Times»,  δίνει χτύπημα στην προσπάθεια του Κ.Μητσοτάκη να προσπαθεί να κρύβει σημαντικά ζητήματα και σκάνδαλα «κάτω από το χαλί».

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει οδηγήσει την Ελλάδα να φιγουράρει στα αρνητικά πρωτοσέλιδα του Τύπου, με τους «Financial Times» να αναφέρονται και στα θεσμικά ζητήματα που ζητούν λύση.

Αν και το επίμαχο άρθρο αναφέρει αρχικώς πως η Ελλάδα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στο ευρωπαϊκό μπλοκ, ταυτόχρονα τονίζει με νόημα πως με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με το κράτος δικαίου και ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις αμαύρωσαν την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επισημαίνεται από τους «Financial Times», οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια γραμμή με πάρα πολλά ΜΜΕ και την ίδια την PEGA, από όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

«Η κυβέρνηση έχει επίσης κατηγορηθεί ότι ευθύνεται για έναν ανησυχητικό περιορισμό της πολυφωνίας στα μέσα ενημέρωσης» αναφέρει ακόμη η εφημερίδα, ενώ για την τραγωδία στα Τέμπη το άρθρο αναφέρει πως το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχει αναδείξει την άθλια κατάσταση ορισμένων δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.