ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Καρατζαφέρης: «Ούτε έχω δεχθεί πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία ούτε το έχω ζητήσει»

Επανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ξανακατέβει υποψήφιος, καθώς, όπως είπε «έκανε τον κύκλο του»

Γ.Καρατζαφέρης: «Ούτε έχω δεχθεί πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία ούτε το έχω ζητήσει»

Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μια μέρα μετά τις σχετικές τοποθετήσεις που έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών του δηλώσεών, έδωσε απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ, προσθέτοντας ότι «αυτό που έχει δημοσιευθεί στον φιλικό προς τον Τσίπρα Τύπο είναι για να ακυρώσει την καθαρότητα, την αγνότητα και την ευθύτητα της συμμετοχής μου στον αγώνα».

«Ούτε έχω δεχθεί πρόταση ούτε το έχω ζητήσει», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο πρωθυπουργός έχει να αντιμετωπίσει μια σωρεία ανθρώπων που τον θέλουν πιο κοντό. Ο πρωθυπουργός δεν είναι ελεγχόμενος και έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση πολύ δύσκολη, βλέπε Αιγαίο, βλέπε Ουκρανία, βλέπε Ευρώπη και έρχομαι εγώ και λέω κύριοι θα βοηθήσω τον πρωθυπουργό για να μην είναι ευάλωτος στις ορέξεις των άλλων» ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει, είπε ότι θα μιλήσει σε ανθρώπους που είναι αποστασιοποιημένοι από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, έπλεξε ξανά το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας: «Είναι ο πιο άρτιος, πληρέστερος και του Σημίτη και του Καραμανλή, και του Παπανδρέου και του Σαμαρά και του Τσίπρα».

Τέλος, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ξανακατέβει υποψήφιος, καθώς, όπως είπε «έκανε τον κύκλο του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.