ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Οικονόμου σε Α.Τσίπρα: «Οι απαντήσεις για το σκάνδαλο υποκλοπών θα δοθούν με το δέοντα τρόπο»

Τώρα θυμήθηκαν τους θεσμούς!

Γ.Οικονόμου σε Α.Τσίπρα: «Οι απαντήσεις για το σκάνδαλο υποκλοπών θα δοθούν με το δέοντα τρόπο»

Οι απαντήσεις θα δοθούν με θεσμικό σεβασμό και με διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για το σκάνδαλο υποκλοπών που χαρακτήρισε υποκριτική τη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με θεσμικό σεβασμό και γνώμονα το δημόσιο συμφέρον

Σε δήλωση – απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου επισημαίνει ότι στο τέλος της διερεύνησης της υπόθεσης των υποκλοπών θα γίνει οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι συνεπής στους θεσμούς και υπέρμαχος της αλήθειας.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς -ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβερνησης- και υπέρμαχος της αλήθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.