Γ.Πατούλης: «Το απόγευμα η απόφαση για τα σχολεία – Δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική»

«Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Γ.Πατούλης: «Το απόγευμα η απόφαση για τα σχολεία – Δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως το απόγευμα πρόκειται να εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με το ποια σχολεία θα είναι ανοιχτά αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει ίδια ένταση των φαινομένων της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» σε όλη την Αττική. Γι’ αυτό θα γίνει ενημέρωση το απόγευμα σχετικά με το ποιοι μαθητές θα πάνε κανονικά σχολείο αύριο.

«Τις πρώτες απογευματινές ώρες θα βγει ανακοίνωση, για να ετοιμαστούν και οι γονείς και τα παιδιά, ποια σχολεία θα είναι ανοικτά διότι δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική. Θα το ζυγίσουμε και αυτό. Η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα», ανέφερε.

«Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Τέλος, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός και να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη τα φαινόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.