ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Ψαριανός για καθηγητές που έβρισε: «Κάποιοι έδειξαν αντιπολιτευτικό μένος κατά της ΝΔ γι αυτό αντέδρασα έτσι»

Κανονικά στα ψηφοδέλτια

Γ.Ψαριανός για καθηγητές που έβρισε: «Κάποιοι έδειξαν αντιπολιτευτικό μένος κατά της ΝΔ γι αυτό αντέδρασα έτσι»

Σάλος προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/5) μετά από ανάρτηση που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε βάρος καθηγητών που, όπως είπε ο ίδιος, «πανηγύριζαν που έπεσε η Τράπεζα Θεμάτων από κυβερνοεπιθέσεις».

Στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε αρκετούς προσβλητικούς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς σε βάρος καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι απάντησαν μέσω της ΟΛΜΕ με μήνυση. Ο κ. Ψαριανός έδωσε εξηγήσεις σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση, ενώ μιλώντας στο Mega είπε πως «δεν θα το ξαναέγραφα με τις ίδιες λέξεις».

«Δεν θα το έγραφα ξανά με αυτές τις λέξεις. Μπορεί να το έγραφα με άλλες λέξεις, μπορεί να ήμουν πιο ήπιος» σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στο Mega και συμπλήρωσε: «Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή, ανεξάρτητα αν έχουμε ωριμάσει  κι αν είμαστε πολιτικοί. Είναι έκρηξη θυμού, γιατί υπάρχει μία λογική που λέει ”η κανονονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά”».

«Υπήρξαν καθηγητές που εξαπέλυσαν ένα αντιπολιτευτικό μένος»

«Εκδηλώθηκε μία άγρια κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων εν ώρα εξετάσεων των παιδιών μας και μέσα σε όλη αυτή την ιστορία ήταν αναμεμιγμένες 114 χώρες από όπου έγινα 160 εκατομμύρια ”χτυπήματα” μέσα σε κάποιες ώρες, με αποτέλεσμα να γρασάρει το σύστημα και να αργήσουν οι εξετάσεις για δύο με τρεις ώρες» σημείωσε.

Τόνισε πως «υπήρξαν κάποιοι καθηγητές που δράττοντας την ευκαιρία εξαπέλυσαν ένα αντιπολιτευτικό μένος, απέναντι μάλιστα σε μία Υπηρεσιακή κυβέρνηση και να πουν ”ααα καλά να πάθουν”. Όμως, εδώ εγώ εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτούς τους ανθρώπους που ενώ είναι δάσκαλοι παιδιών πανηγύριζαν, για να εκδηλώσουν μία αντίδραση σκληρή αντιπολιτευτικού τύπου, ως μη όφειλαν».

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

«Κι από το κόμμα με το οποίο κατεβαίνω, την ΝΔ μου έγινε κριτική σκληρή. Και μου είπαν γιατί; Έγιναν δηλώσεις και ειπώθηκε από κορυφαία στελέχη ότι ”διαφωνούμε με αυτή την τοποθέτηση, με αυτές τις εκφράσεις και με τον τρόπο που ο κ. Ψαριανός εκδηλώθηκε, αλλά δεν υπάρχει θέμα”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.