ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γ.Τσίπρας για τον «παλιό» ΣΥΡΙΖΑ: «Αφού δεν κάνουμε μαζί να φύγουν μια ώρα αρχύτερα»

«Το πόσοι τελικά θα φύγουν θα το δούμε»

Γ.Τσίπρας για τον «παλιό» ΣΥΡΙΖΑ: «Αφού δεν κάνουμε μαζί να φύγουν μια ώρα αρχύτερα»

Εν μέσω διαγραφών και ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Διευθυντής της Kοινοβουλευτικής Oμάδας, Γιώργος Τσίπρας, δήλωσε για τα στελέχη του «παλιού» ΣΥΡΙΖΑ, πως αφού δεν μπορούν να ανεχτούν τη νέα πολιτική κατάσταση στο κόμμα, ας φύγουν «μία ώρα αρχύτερα»!

Δεδομένου ότι ο Γ.Τσίπρας ανήκει στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία.

Επί της ουσίας ο κύβος ερρίφθη και ο Σ.Κασσελάκης με την υποστήριξη του πρώην πρωθυπουργού θα προχωρήσει στην αναδημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ ως νέου κόμματος με κεντροαριστερό προσανατολισμό.

Σε αυτό δεν «χωράνε» τα παλαιά αριστερά στελέχη τα οποία έχουν και υποστηρίζουν αντιλήψεις που δεν ανταποκρίνονται στην κοινωνική πραγματικότητα.

«Αφού δεν κάνουμε μαζί να φύγουν μια ώρα αρχύτερα»είπε ο Γ.Τσίπρας, ενώ σημείωσε: «Δεν σημαίνει ότι αυτοί που ψήφισαν Κασσελάκη, ότι δεν θα αποδέχονταν την Έφη Αχτσιόγλου ως πρόεδρο του κόμματος.

Άρα, όσοι δεν ψήφισαν τον Στέφανο ή ακόμη και σήμερα διαφωνούν για Χ λόγους, δεν σημαίνει δεν αποδέχονται το ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα, τον Στέφανο Κασσελάκη ως πρόεδρο κλπ.

Το πόσοι τελικά θα φύγουν -όταν φύγουν για άλλο κόμμα- θα το δούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γ.Τσίπρας.

«Γνωρίζω πάρα πολλά στελέχη και μέλη που όχι μόνο ψήφισαν κάποια άλλη επιλογή και οι άνθρωποι κάθε άλλο παρά θέλουν να φύγουν έτσι, αλλά διαφωνούν και με αυτά τα οποία συμβαίνουν.

Τις δηλώσεις οι οποίες γίνονται κτλ. Άρα να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα φύγουν, Θα φύγουν κάποιοι.

Δεν είναι μόνο η δήλωση του Δημήτρη Βίτσα και τα κείμενα τα οποία κυκλοφορούν μιλάνε καθαρά ότι δεν αντέχουμε να συνυπάρχουμε κλπ», πρόσθεσε.

Ο Διευθυντής της Kοινοβουλευτικής Oμάδας του κόμματος συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχει και ένα τμήμα του κόμματος, όσο μικρό αποδειχτεί, λίγο μεγαλύτερο, το οποίο σου λέει “εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, θα κάνω κάποιο άλλο κόμμα κτλ”.

Και μάλιστα προχωράει σε μια τακτική που κάνει μεγάλη ζημιά. Μην κρυβόμαστε, κάνει ζημιά. Η εικόνα που βγαίνει στα κανάλια είναι πολύ άσχημη.

Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα και λύνεται άμεσα πολιτικά, αφού δεν κάνουμε μαζί, μια ώρα αρχύτερα να φύγουν οι άνθρωποι, να τελειώνουμε.

Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είναι θέμα διαγραφών. Παλαιότερα υπήρχε και από καταστατικά σε άλλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ κτλ αυτή τη δυνατότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε διαγράψει όλη τη δημοκρατική άμυνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.