ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γενέθλια με παιδικές φωτογραφίες για τον Α.Γεωργιάδη – «50άρησε» ο υπ.Ανάπτυξης και Επενδύσεων (φώτο)

«Τέτοια μέρα σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς»

Γενέθλια με παιδικές φωτογραφίες για τον Α.Γεωργιάδη – «50άρησε» ο υπ.Ανάπτυξης και Επενδύσεων (φώτο)

Γενέθλια έχει σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κλείνει σήμερα τα 50 του χρόνια, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media προκειμένου να ενημερώσει σχετικά τους ακολούθους του αλλά και για να περάσει ένα μήνυμα αγάπης προς την οικογένεια.

Όπως χαρακτηριστικά λέει, «06 Νοεμβρίου 1972 γεννήθηκα, σήμερα 50. Δεν παραπονούμαι έχω 2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία. Δόξα τω Θεώ!».

Συνεχίζοντας ωστόσο ο ίδιος κάνει αναφορά στους γονείς του γράφοντας: «Τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς. Να έχετε όλοι υγεία και να χαίρεστε τους δικούς σας».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.