ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για «πολακισμό» κάνει λόγο ο Ν.Ρωμανός για τις δηλώσεις περί «αλλαγών στην Δικαιοσύνη»

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο "πολακισμός" όχι»

Για «πολακισμό» κάνει λόγο ο Ν.Ρωμανός για τις δηλώσεις περί «αλλαγών στην Δικαιοσύνη»

Για «πολακισμό» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση στην Αχαΐα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ρωμανός, «το δόγμα Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές”, επανέρχεται δριμύτερο στο δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ». «Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Απογευματινή, ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: “αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι”», προσθέτει.

Ακολούθως επιτίθεται και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Κατά τα άλλα “κόπτονται” για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.