ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατί πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές: Οι νέοι ριζοσπαστικοποιούνται ανεξέλεγκτα

Υβριστικές και σαφώς καταδικαστέες εκφράσεις κατά του Κ.Μητσοτάκη

Γιατί πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές: Οι νέοι ριζοσπαστικοποιούνται ανεξέλεγκτα

Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και οι αντικειμενικές, αυταπόδεικτες ευθύνες της κυβέρνησης σε αυτό, δυστυχώς προκαλούν ακραίες και σίγουρα καταδικαστέες συμπεριφορές στο πρόσωπο του θεωρούμενο από τους πολίτες υπεύθυνο για όλα αυτά – και όχι μόνο – πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικά οι νέοι που ήταν δεκάδες συνομήλικους τους να χάνονται στα Τέμπη έχουν «εκτραχυνθεί»

Αυτό που προέχει θα γίνουν οι εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερο για να υπάρξει κυβερνητική αλλαγή έτσι ώστε να επανέλθει όσο είναι δυνατόν η κοινωνική και πολιτική ηρεμία στη χώρα.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.