ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «ανταρσία» κατά του Σ.Κασσελάκη εντάσσεται σε «σχέδιο δημιουργίας νέους κόμματος» απαντάει η Κουμουνδούρου στις δηλώσεις Δ.Βίτσα

Ο πρώην υπουργός ηθελημένα ή άθελα προανήγγειλε νέο κόμμα με το όνομα «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά»

Η «ανταρσία» κατά του Σ.Κασσελάκη εντάσσεται σε «σχέδιο δημιουργίας νέους κόμματος» απαντάει η Κουμουνδούρου στις δηλώσεις Δ.Βίτσα

Ο Σ.Κασσελάκης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει απέναντι στην «ανταρσία» κορυφαίων στελεχών απέναντί του και καταγγέλλει μέσω της Κουμουνδούρου, τους «αντιφρονούντες» πως υλοποιούν ένα σχέδιο δημιουργίας νέου κόμματος, το οποίο μάλιστα προανήγγειλε, ηθελημένα ή άθελα, σς τηλεοπτικό κανάλι ο πρώην υπουργός Δ.Βίτσας.

«Όλη αυτή η κλιμάκωση της αντιπολιτευτικής στάσης των τελευταίων ημερών απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, προφανώς εντάσσεται στο σχέδιο, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί για την δημιουργία νέου κόμματος» διαρρέεται σήμερα από την Κουμουνδούρου, συνοδεύοντας το σχόλιό τους με οπτικοακουστικό υλικό.

Όπως τονίζουν, «μάλιστα, σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, ο Δημήτρης Βίτσας προτείνει, ως όνομα του νέου κόμματος: «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά», «δείχνοντας» την εσωκομματική αντιπολίτευση να έχει λάβει τις αποφάσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.