ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ελεονόρα Μελέτη δέχτηκε πρόταση για τις Ευρωεκλογές και το… σκέφτεται

Αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις δύο φορές, προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική

Η Ελεονόρα Μελέτη δέχτηκε πρόταση για τις Ευρωεκλογές και το… σκέφτεται

Η Ελεονώρα Μελέτη το σκέφτεται να κατέβει στην Ευρωβουλή υπό μία προϋπόθεση, όπως εξήγησε η ίδια στο νέο της Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις δύο φορές, προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική, μία στις δημοτικές εκλογές και μία στις ευρωεκλογές και όπως φαίνεται δεν αποκλείει τίποτα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή. Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την πρόταση για τις ευρωεκλογές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.