ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του – «Παιδί μου γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες»

«Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά - Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός»

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του – «Παιδί μου γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες»

Το πρωί της Τρίτης (14/11), τηλεοπτική εκπομπή έφερε στη δημοσιότητα, την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τρίτη του διαθήκη προς τον γιο του, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια, και γίνεται 17 ετών.

Σύμφωνα με την εκπομπή, του χρόνου ο γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τα καινούργια του καθήκοντα ως πρόεδρος του ιδρύματος. Πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021 προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο junior.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θέλησε να διαβάσει η ίδια χθες το βράδυ την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1, κι όπως ακούγεται χαρακτηριστικά, η φωνή της «σπάει» αρκετές φορές.

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης.

Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου» ήταν τα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.