Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Με αφορμή την παραίτηση του ανιψιού – διευθυντού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, η “Γαλάζια Συμμαχία” έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τρία χρόνια είναι ήδη πολλά για μια τέτοια κυβέρνηση… Σήμερα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Όχι ο ανιψιός του. Το τέλος τους έρχεται και θα γραφτεί με μαύρα γράμματα. Αποκαλύφθηκε η σαπίλα! Οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε και το tweet του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου: «Αηδία και ντροπή προκαλεί το γεγονός της παραίτησης και η παραδοχή εμμέσως πλην σαφώς το σύστημα Μητσοτάκη είναι συμμορία που στηρίζεται στο παρακράτος ηλιθίων ημετέρων και λοιπών συγγενών. Αυτή η παραίτηση είναι καθαρή ομολογία ότι το Μαξίμου είναι πίσω από τις παρακολουθήσεις του Predator.

Η αστική δημοκρατία δέχτηκε σήμερα τεράστιο πλήγμα και θα περάσει μια τεράστια κρίση. Ευθέως η υπόθεση Δημητριάδη δείχνει την σήψη και την νοοτροπία τριτοκοσμικής κυβέρνησης και μας οδηγεί ολοταχώς σε εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λυπάμαι για όσα ιστορικά στελέχη της παράταξής μας κάθισαν στα τέσσερα και φίλησαν το δαχτυλίδι του ανιψιού».