Η κυβέρνηση κοροϊδεύει & τους Αρμένιους: Σκληρή ανακοίνωση κατά Αζέρων από την μία αλλά & χειραψίες με χαμόγελα με Αλίεφ από την άλλη!

Ο Κ.Μητσοτάκης κάνει πως «δεν ξέρει» τίποτε για τα αδιανόητα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν οι Αζέροι

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει & τους Αρμένιους: Σκληρή ανακοίνωση κατά Αζέρων από την μία αλλά & χειραψίες με χαμόγελα με Αλίεφ από την άλλη!

Λίγο μετά τις θερμές χειραψίες και τα πλατιά χαμόγελα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάν Αλίεφ, η κυβέρνηση κοροϊδεύει «στεγνά» τους Αρμενίους καθώς ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τα εγκλήματα πολέμου που συνεχίζει να διαπράττει ο στρατός των Αζέρων εις βάρος τους.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης παίζει το ρόλο του «καλού» για τους Αζέρους και ο Δένδιας τον ρόλο του «κακού» που τους «τραβάει» τα αυτιά.

Σα να πρόκειται για «άλλη κυβέρνηση».

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρεί διαχρονικά πολύ στενές σχέσεις με τον σφαγέα Αλίεφ, γεγονός που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως ειδικά μετά την άκρως εχθρική στάση του Αζερμπαϊτζάν κατά της Ελλάδας.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει ταχθεί υπέρ της Τουρκίας ακόμα και για τις άθλιες προκλήσεις κατά της Ελλάδας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Αρκετοί αναλυτές ισχυρίζονται μάλιστα ότι το μαύρο χρήμα που αποδεδειγμένα έχει διακινήσει ο Αλίεφ και έχει καταλήξει σε τσέπες δυτικών πολιτικών και λόμπι, λειτουργεί όχι μόνο για να κρυφτούν τα εγκλήματα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και για να προωθηθεί η επεκτατική ατζέντα της Τουρκίας.

Η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ λέει τα εξής:

«Αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικτές αναφορές για την εκτέλεση άοπλων Αρμενίων αιχμαλώτων από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Η Ελλάδα καταδικάζει σθεναρά τέτοιες πράξεις βίας και ζητά ενδελεχή έρευνα για να διασφαλιστεί ότι οι δράστες θα λογοδοτήσουν».

Να σημειώσουμε ότι η ηγεσία της Κομισιόν συνεχίζει να θεωρεί το Αζερμπαϊτζάν ως «αξιόπιστο εταίρο και προμηθευτή φυσικού αερίου».

Για τους Ευρωπαίους είναι πολυτιμότερο να προμηθεύονται αυτό το λίγο φυσικό αέριο των Αζέρων από το τους καταδικάσουν για τα εγκλήματά τους κατά των Αρμενίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα οι Ρώσοι είναι… «κακοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.