ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ρ.Πισπιρίγκου ψάχνουν «σωτηρία» στη ΝΔ: Ποιον ειδικό ετοιμάζει για βουλευτή – Κινήσεις και από το ΚΙΝΑΛ

Η υπόθεση της Πάτρας... ετοιμάζεται να στείλει στη Βουλή τουλάχιστον δύο ειδικούς

Στην Ρ.Πισπιρίγκου ψάχνουν «σωτηρία» στη ΝΔ: Ποιον ειδικό ετοιμάζει για βουλευτή – Κινήσεις και από το ΚΙΝΑΛ

Η Νέα Δημοκρατία «βολιδοσκοπεί» τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρη Λέων, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση της Πάτρας. 

Πρόκειται για τον ιατροδικαστή που σύμφωνα με τα γνωστά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ρίχνει κάθε 2-3 μέρες… «βόμβες» για την υπόθεση της Πάτρας.

Οι παρεμβάσεις του για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία νεκρά παιδιά είναι σχεδόν καθημερινές, ενώ φιλοξενείται συχνά-πυκνά από τα κανάλια για να πει τη γνώμη του και να δώσει πληροφορίες για την υπόθεση.

Η δημοσιότητα που έχει λάβει λόγω της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι τεράστια και όπως όλα δείχνουν και ο ίδιος θέλει να την εξαργυρώσει με μια θέση βουλευτή.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Γ.Λέων είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την υπόθεση της Πάτρας, παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κάνει κανονικά τηλεοπτικές εμφανίσεις. 

Βεβαίως αν και ο Γ.Λέων έγινε γνωστός λόγω την συμμετοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι και τόσο άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πολιτική.

Ο Γ.Λέων ως πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων είχε εμφανιστεί στο περσινό MasterChef.

Και βεβαίως ο ίδιος έχει εκλεγεί στον δήμο Αθηναίων το 2019 με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, διατέλεσε αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ και το 2010 είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Αθηναίων.

Σήμερα είναι αντιδήμαρχος Αθηναίων και διοικητής του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Στο Μαξίμου έχουν «ποντάρει» πολλά στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς από κάτω της «έθαψαν» πολλές ειδήσεις… που δεν σύμφεραν την κυβέρνηση και βλέπουν ότι υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία να προσθέσουν ένα πρόσωπο αγαπητό στα ψηφοδέλτια τους, το οποίο αναμένεται να πάρει αρκετές ψήφους.

Όπως έχουμε ξαναπεί στο pronews.gr η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αρέσει στην κυβέρνηση, καθώς δίνουν στους πολίτες έναν «κακό» και πολλούς «καλούς» που βοηθούν στο να συλληφθεί ο «κακός».

Και το ΚΙΝΑΛ από κοντά

Φυσικά εκτός από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ θέλει να εκμεταλλευτεί την υπόθεση της Πάτρας και προσπαθεί να «ψήσει» τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος έχει «κερδίσει» τις καρδιές τόσο των τηλεθεατών, όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος θέλει να τον εντάξει στο κόμμα του.

Άλλωστε πρόκειται για ένα φλερτ που κρατά καιρό, αφού ο Θ.Κατερινόπουλος προσφάτως είχε δηλώσει «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.