ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΠτΔ ζήτησε από την ΕΕ βοήθεια για την Ουκρανία αλλά ούτε κουβέντα για την σύλληψη του Φ.Μπελέρη από τους Αλβανούς!

Καμία αναφορά για τα αίσχη των Αλβανών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές

Η ΠτΔ ζήτησε από την ΕΕ βοήθεια για την Ουκρανία αλλά ούτε κουβέντα για την σύλληψη του Φ.Μπελέρη από τους Αλβανούς!

Σε μία δήλωση που προκαλεί εύλογα ερωτήματα προχώρησε από την Ισλανδία, όπου βρέθηκε για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην 4η Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς ζήτησε από την Ευρώπη να συμπαρασταθεί και να προασπίσει την δημοκρατία στην Ουκρανία αλλά για τα όσα διέπραξαν οι Αλβανοί στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με την σύλληψη και… καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη, δεν έκανε καμία αναφορά και δεν ζήτησε καμία ευρωπαϊκή παρέμβαση.

Αντίθετα  ζητάει παρέμβαση για την Ουκρανία!

«Τέλος, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα πρέπει να θεωρηθεί όχι μόνο ως επίθεση στην κυριαρχία αυτής της χώρας, αλλά ως μέρος ενός ευρύτερου ερωτήματος: κατά πόσο η παγκόσμια διάβρωση της δημοκρατίας θα συνεχιστεί ανεξέλεγκτα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει προειδοποιήσει για μια “δημοκρατική οπισθοδρόμηση”.

Αυταρχικά και λαϊκιστικά καθεστώτα αμφισβητούν μετωπικά τα πολιτικά μας θεμέλια και το κράτος δικαίου.

Οι διαδοχικές κρίσεις επέτρεψαν την ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας έναντι της νομοθετικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελευθερία της έκφρασης και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης υπονομεύονται διαρκώς στο όνομα της αρχής της πλειοψηφίας…», είπε μεταξύ άλλων η κ.Σακελλαροπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.