ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Φλώρος: Ο «στρατηγός των μεζονετών» σε νέες περιπέτειες – Διά χειρός «Ποντικιού»

Με «καυστικές» εικόνες αφήνει σοβαρά υπονοούμενα για τις δαπάνες εξοπλισμών

Κ.Φλώρος: Ο «στρατηγός των μεζονετών» σε νέες περιπέτειες – Διά χειρός «Ποντικιού»

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος όπως φαίνεται θα μείνει στην Ιστορία ως «ο στρατηγός των μεζονετών» παρά για το έργο του στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως καταδεικνύει με καυστικό τρόπο και με δύο ενδεικτικές φωτογραφίες, η εφημερίδα «Το Ποντίκι» το οποίο μάλλον αφήνει σοβαρά υπονοούμενα για τα πεπραγμένα του στις δαπάνες των εξοπλιστικών.

Αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι ξέρει να επενδύει σωστά στην αγορά των ακινήτων με βάση την έκθεση της ΕΥΠ  και τα αποτελέσματα της παρακολούθησής του.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα!

Αδήλωτο και χωρίς πόθεν έσχες!

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά αντιπροσώπου που πούλησε ελικόπτερα πριν από 1,5 χρόνο στο ΠΝ με παρέμβαση του ίδιου του Κ.Φλώρου!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.