ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: «Μας “ρίχνουν” ο Ερντογάν και ο Πούτιν»! – Αναγνώρισε ρόλο της Τουρκίας στην ελληνική πολιτική σκηνή!

Επιρρίπτει τις ευθύνες της πολιτικής σήψης στις χώρες-αντιπάλους

Κ.Μητσοτάκης: «Μας “ρίχνουν” ο Ερντογάν και ο Πούτιν»! – Αναγνώρισε ρόλο της Τουρκίας στην ελληνική πολιτική σκηνή!

Τον ρόλο «Ο πατριώτης πρωθυπουργός που θέλουν να ρίξουν οι κακοί ξένοι» υποδύθηκε στο υπουργικό συμβούλιο του Μεγάρου Μαξίμου σήμερα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, κατονομάζοντας μάλιστα τον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν ως έναν από αυτούς που θέλουν να τον ανατρέψουν, αλλά και τον πρόεδρο της Τουρκίας ως επίδοξο ανατροπέα του!

Αναγνωρίζοντας κατά τρόπο πρωτοφανή και αδιανόητο για την ελληνική μεταπολεμική ιστορία, παρεμβατικό ρόλο στην Τουρκία σε ότι αφορά τα ελληνικά εσωτερικά πράγματα!

Αντί στη συνέχεια της ομιλίας του να δηλώσει ότι παραιτείται, που επί πρωθυπουργίας του η Τουρκία απέκτησε παρεμβατικό ρόλο στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα, αυτό το χαρακτήρισε περίπου παράσημο για τη θητεία του!

Όπως είπε συγκεκριμένα για ό,τι συμβεί στην ελληνική κυβέρνηση -εξαιτίας της σήψης που έχει επέλθει από το πρόσωπό του-, θα φταίει ο Β.Πούτιν και ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Πούτιν και ο Ερντογάν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!».

Είναι γνωστό πως ο πρωθυπουργός έχει «ευθυνοφοβία», αλλά αυτή του η φράση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «το διεθνές περιβάλλον έχει μαύρα σύννεφα που προοιωνίζουν μαύρο χειμώνα», σημειώνοντας πως ο πόλεμος στην Ουκρανία συμπλήρωσε έξι μήνες και πως η Ρωσία επιτίθεται συνολικά στην Ευρώπη με όπλο το φυσικό αέριο η τιμή του οποίου εκτοξεύτηκε κατά δέκα φορές.

Τόνισε πως η Μόσχα προκαλεί πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο Ρώσος πρόεδρος και ο Τούρκος ομόλογός του «δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα»!

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε ικανοποίηση για την στροφή της Ευρώπης απέναντι στην ενεργειακή απειλή, λέγοντας ότι μετά από επτά μήνες έρχονται στις προτάσεις που είχε κάνει ο ίδιος.

«Στο ενεργειακό ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί το πακέτο που είχα προτείνει προ επταμήνου: πλαφόν και αποσύνδεση της τιμής του φυσικού αερίου από αυτή του ηλεκτρικού. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει αλλά οι πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι, επεσήμανε ο Κ. Μητσοτάκης. «Τα μέτρα μας θα είναι πάντα μετρημένα» συνέχισε. Ακούω και διαβάζω για τσουνάμι επικείμενων παροχών που δημιουργούν ψεύτικες προσδοκίες. Ο αληθινός πληθωρισμός δεν νικιέται με πληθωριστικές υποσχέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, απλώς αναζητεί φαντάσματα για να τρομάξει τους ιθαγενείς που ζητούν την παραίτησή του λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.