ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Μητσοτάκης: «Οι πάσχοντες με AIDS δεν υποχρεούνται να κοινοποιούν στον περίγυρό τους την μολυσματική ασθένειά τους»

Εξακολουθεί η υποχρέωση των πασχόντων με Covid-19 να ενημερώνουν τους πάντες

Κ.Μητσοτάκης: «Οι πάσχοντες με AIDS δεν υποχρεούνται να κοινοποιούν στον περίγυρό τους την μολυσματική ασθένειά τους»

Σε μία δήλωση που δείχνει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα AIDS όπου είπε πως οι οροθετικοί δεν είναι υποχρεωμένοι να δίνουν πληροφορίες σχετικά με το αν είναι θετικοί στον ιό ή όχι, δικαίωμα όμως που δεν αναγνώρισε στους ανεμβολίαστους!

Μάλιστα καυχιόνταν για το νόμο που ψήφισε η κυβέρνησή του κατά των διακρίσεων, νόμος όμως που δεν ίσχυσε για όσους δεν ήθελαν να γίνουν πειραματόζωα και να εμβολιαστούν.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μπορέσαμε και ψηφίσαμε -για εμένα η πιο σημαντική πρωτοβουλία- τον νόμο κατά των διακρίσεων.

Να μην είναι υποχρεωμένος κάποιος να δίνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το αν είναι ή δεν είναι θετικός στον ιό.

Και βέβαια, ένα ζήτημα το οποίο μας είχε απασχολήσει και πριν από ένα χρόνο όταν είχαμε βρεθεί στο Μαξίμου και πείστηκα ότι πράγματι η PrEP θεραπεία είναι απολύτως απαραίτητη για να μπορέσουμε να μειώσουμε κι άλλο τα νέα περιστατικά λοιμώξεων με HIV», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.