ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Σακελλαροπούλου: Μοίρασε συγχαρητήρια στους Έλληνες πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού στο Μόναχο

«Το λαμπρό παράδειγμά τους μας κάνει περήφανους»

Κ.Σακελλαροπούλου: Μοίρασε συγχαρητήρια στους Έλληνες πρωταθλητές του Ευρωπαϊκού στο Μόναχο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έδωσε τα συγχαρητήριά της σε όλους τους Έλληνες πρωταθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου χαιρέτισε το ήθος, την επιμονή, την προσπάθεια, το πείσμα αλλά και το ταλέντο των Ελλήνων πρωταθλητών. Την ανάρτησή της συνόδευσε με φωτογραφίες τους.

«Σπουδαία εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου, ενόργανης γυμναστικής, υγρού στίβου και κωπηλασίας. Χαιρετίζουμε το ήθος, την επιμονή, την προσπάθεια, το συγκλονιστικό τους πείσμα, το μεγάλο τους ταλέντο. Το λαμπρό παράδειγμά τους μας κάνει περήφανους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.