ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Χατζηδάκης: «Επαναφορά του νόμου Γ.Κατρούγκαλου θα σήμαινε τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών»

«Κάποιος με 20.000 ευρώ εισόδημα πληρώνει σήμερα 230,25 ευρώ τον μήνα»

Κ.Χατζηδάκης: «Επαναφορά του νόμου Γ.Κατρούγκαλου θα σήμαινε τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “το κόκκινο ανθρωπάκι που χρήματα μοιράζει στον κοσμάκη!”. Μόνο που ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε άθελά του από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα. Από εσάς! Από την αύξηση των φόρων και των ασφαλιστικών σας εισφορών» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χατζηδάκης, ειδικά, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τυχόν επαναφορά του ν. Κατρούγκαλου, για την οποία μίλησε ο ίδιος, θα σήμαινε μέχρι και τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών.

«Το αποδείξαμε σήμερα από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:

– Κάποιος με 20.000 ευρώ εισόδημα πληρώνει σήμερα 230,25 ευρώ τον μήνα (1η κλάση). Με τον ν. Κατρούγκαλου, θα πλήρωνε 449,17 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 95%.

– Κάποιος με 30.000 ευρώ εισόδημα πληρώνει σήμερα 230,25 ευρώ τον μήνα (1η κλάση). Με τον ν. Κατρούγκαλου, θα πλήρωνε 673,75 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 192,6%.

– Κάποιος με 30.000 ευρώ εισόδημα πληρώνει σήμερα 276,31 ευρώ τον μήνα (2η κλάση). Με τον ν. Κατρούγκαλου, θα πλήρωνε 673,75 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 143,8%.

– Κάποιος με 55.000 ευρώ εισόδημα πληρώνει σήμερα 620,6 ευρώ τον μήνα (6η κλάση). Με τον ν. Κατρούγκαλου, θα πλήρωνε 1235,21 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 99%.

Να, λοιπόν, το κόστος των υποσχέσεων των δημαγωγών και των λαϊκιστών» σχολιάζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.