ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Και στον «Προμηθέα Δεσμώτη» για την υπόθεση Λιγνάδη: «Δικαιώματα σε Αλήθεια, Δικαιοσύνη και Κοινή Λογική – Είναι βιασμοί ανηλίκων»

Στα «κάγκελα» ο καλλιτεχνικός χώρος

Και στον «Προμηθέα Δεσμώτη» για την υπόθεση Λιγνάδη: «Δικαιώματα σε Αλήθεια, Δικαιοσύνη και Κοινή Λογική – Είναι βιασμοί ανηλίκων»

Μετά την Καλαμάτα και την ντροπιαστική στάση της υπουργού Πολιτισμού η οποία έφυγε από παράσταση γιατί δεν ήθελε «να εργαλοιποιηθεί πολιτικά», αλλά και μετά το πανό: «βιαστής είναι» που σηκώθηκε στην Επίδαυρο, φαίνεται ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος επιλέγει «συνειδητά» να απαντήσει με τη στάση του για τέτοιου είδους καταδίκες.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της παράστασης αρχαίου δράματος, του «Προμηθέα Δεσμώτη» στο αρχαίο θέατρο Διου, οι συντελεστές της δια στόματος Γιάννη Στάνκογλου απαίτησαν τα αυτονόητα «δικαιώματα στην Αλήθεια, στη Δικαιοσύνη και την Κοινή Λογική, ειδικά όταν μιλάμε για ένα ποινικό αδίκημα, όπως είναι ο βιασμός ανηλίκου…επιθυμούμε να θέσουμε τον προβληματισμό ενώπιον όλων σας», και στη συνέχεια ενημερώνοντας το κοινό της παράστασης σχετικά με την καταδίκη Λιγνάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.