ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Καυστικό» βίντεο για τα «ταξίματα» των… πρωθυπουργών πριν τις εκλογές και πώς το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια»

Καμία διαφορά από αυτό που συμβαίνει και στην πραγματικότητα

«Καυστικό» βίντεο για τα «ταξίματα» των… πρωθυπουργών πριν τις εκλογές και πώς το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια»

Ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο δείχνει με καυστικό τρόπο τα χάλια του ελληνικού πολιτικού συστήματος τα οποία πηγάζουν πρωτίστως από τα χάλια της ελληνικής κοινωνίας.

Απεικονίζει τον «πρωθυπουργό» (τον κάθε πρωθυπουργό) ως «μαυρογιαλούρο» που πριν τις εκλογές προσπαθεί να υφαρπάξει ψήφους με κάθε τρόπο και μέσον από τους αδαείς όπως νομίζει χωριάτες.

Έτσι σε ένα χωριό στο… τρεχα-γύρευε, εντοπίζει ένα χωρικό που τον καλωσορίζει και τον ρωτάει ποια είναι τα προβλήματα της περιοχής.

Ο χωρικός του λέει «πρωθυπουργέ μου έχουμε νοσοκομείο αλλά δεν έχουμε καθόλου γιατρούς».

Τότε ο… πρωθυπουργός απαντάει «το λύνω τώρα αμέσως».

Υποτίθεται ότι κάνει ένα άμεσο τηλεφώνημα με το οποίο ζητάει σε μία ώρα να έρθει στο χωριό «Νότιο Κατσίκι» (φανταστικό το χωριό είπαμε) ένας γιατρός.

Με ύφος 1000 καρδιναλίων πηγαίνει στο χωρικό και του λέει «λύθηκε το πρόβλημα θα έχετε γιατρούς στο χωριό εντός μίας ώρας»

Τότε ο χωρικός του απαντάει «ξέρετε πρωθυπουργέ μου σ’ αυτό το χωριό δεν πιάνουν τα κινητά τηλέφωνα γιατί δεν έχουμε καθόλου σήμα».

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά από την πραγματικότητα, για το πως οι πολιτικοί δουλεύουν τους πολίτες πείθοντας τους ότι θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους για μία ανεκτή και βιώσιμη ζωή.

Δυστυχώς, έχουν γαλουχηθεί έτσι και πιστεύουν πως οι μέσοι άνθρωποι είναι χαμηλότερης διανοητικής στάθμης από αυτούς ώστε να αποδεχτούν να τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.