«Καζάνι» που «βράζει» όλη η Μακεδονία κατά Κ.Μητσοτάκη – Εν χορώ αποδοκιμασίες από 30.000 θεατές στη συναυλία του Λεξ

«Κερασάκι» στην «τούρτα» οι κυρώσεις Ζελένσκι κατά του Ιβάν Σαββίδη

«Καζάνι» που «βράζει» όλη η Μακεδονία κατά Κ.Μητσοτάκη – Εν χορώ αποδοκιμασίες από 30.000 θεατές στη συναυλία του Λεξ

«Καζάνι» που «βράζει» είναι όλη η Μακεδονία κατά του Κ.Μητσοτάκη όπως αποδεικνύεται από τις εν χορώ αποδοκιμασίες τριάντα χιλιάδων θεατών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την συναυλία του ράπερ Λεξ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές από τη συναυλία όπου 30.000 πολίτες αποδοκίμαζαν τον πρωθυπουργό με γνωστό μελοποιημένο υβριστικό σύνθημα.

Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος της συναυλίας «έπεσαν» δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους που  επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή του ΑΠΘ.

Το «κερασάκι» στην «τούρτα» για τις μαζικές αποδοκιμασίες θεωρείται η απόφαση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πολιτικού συμμάχου του Κ.Μητσοτάκη ο οποίος έχει πει ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία για την Ουκρανία» να δημεύσει περιουσιακά στοιχεία του Ιβάν Σαββίδη και να του επιβάλει κυρώσεις.

Του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος εκτός από πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι μία σημαντική προσωπικότητα της Βόρειας Ελλάδας και προσφέρει δουλειά σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Αν κάποιος αναλογιστεί πως πλειοψηφικά οι Μακεδόνες είνα ΠΑΟΚτζήδες αυτό μόνο του μόνο άσχημα νέα μπορεί να σημαίνει για την κυβέρνηση από τις κάλπες της Μακεδονίας.

Άλλωστε είναι ο πρόεδρος ο οποίος έφτιαξε έναν ισχυρό ΠΑΟΚ ο οποίος κατέκτησε τέσσερα κύπελλα και ένα πρωτάθλημα επί ιδιοκτησίας του.

Μάλιστα το πρωτάθλημα το πήρε αήττητος και με νταμπλ. Αυτά οι ΠΑΟΚτζήδες δεν τα ξεχνούν και θα «θυμηθούν» αναλόγως και τον Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές και εννοούμε ότι το «2», μπροστά στο ποσοστό της η ΝΔ δεν πρόκειται να το δει.

Και μιλάμε για μία περιοχή η οποία παραδοσιακά αποτελούσε «προπύργιο» της ΝΔ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.