ΚΙΝΑΛ: 83.000 υπογραφές συγκέντρωσαν συνολικά οι υποψήφιοι ενόψει εκλογών

ΚΙΝΑΛ: 83.000 υπογραφές συγκέντρωσαν συνολικά οι υποψήφιοι ενόψει εκλογών

Τους επτά έφτασαν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν τις υπογραφές ώστε να διεκδικήσουν την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να αποσύρεται και πλέον να απομένουν έξι.

Βέβαια, προκειμένου να ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική μάχη, βασική προϋπόθεση παραμένει η καταστατική έγκριση των υπογραφών μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο από την αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ- ακολουθεί η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων , κάτι που μπορεί να γίνει αύριο.

Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης κατέθεσαν οι ίδιοι τους φακέλους με τα ονοματεπώνυμα και τις υπογραφές που εξασφάλισαν , προσερχόμενοι σήμερα το απόγευμα στα κεντρική γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Ανδρέας

Μάλιστα, οι Παπανδρέου και Ανδρουλάκης, οι οποίοι έφτασαν την ίδια ώρα στην Χαριλάου Τρικούπη, είχαν την ευκαιρία να πουν δύο κουβέντες: «Καλό μας αγώνα, ειρηνικά και αγαπημένοι Νίκο», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στον συνυποψήφιό του Νίκο Ανδρουλάκη θέλοντας , όπως λένε αυτήκοες μάρτυρες, να στείλει μήνυμα για την διεξαγωγή ενός γόνιμου διαλόγου, χωρίς αχρείαστες αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία. «Καλό αγώνα, Πρόεδρε», απάντησε στον Γ. Παπανδρέου ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος -σε μια επιχείρηση επίδειξης ισχύος- κατέθεσε 20 χιλιάδες υπογραφές από απλά μέλη και 110 υπογραφές από την «δεξαμενή» της Κεντρικής Επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου συγκέντρωσε 83 υπογραφές από την Κεντρική Επιτροπή, ενώ άνοιξε πλατφόρμα συλλογής υπογραφών στην προσωπική σελίδα του πρώην πρωθυπουργού στο facebook. Έχουν ήδη υπογράψει πάνω από 20.000 και παρότι, όπως λένε συνεργάτες του «έχει κρασάρει ουκ ολίγες φορές το σύστημα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής μέσα σε λίγες ώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.