ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΚΙΝΑΛ για Κ.Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που εν μέσω κρίσης αύξησε την χρήση φ.α.»

ΚΙΝΑΛ για Κ.Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που εν μέσω κρίσης αύξησε την χρήση φ.α.»

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του κ. Τσίπρα και δεν πιστεύει στην εθνική συνεννόηση. Η εθνική συνεννόηση δεν είναι αλά καρτ και κυρίως δεν προσαρμόζεται στα κατά καιρούς συμφέροντα της ΝΔ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha.

«Ξαφνικά ο κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα κόστους στέγης στην Ελλάδα. Μάλλον θα διάβασε το άρθρο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε κυριακάτικη εφημερίδα. Το πρόβλημα των υψηλών ενοικίων δεν είναι καινούργιο για εμάς. Είναι καινούργιο μόνο για την κυβέρνηση», επισημαίνει ακόμη η Χαριλάου Τρικούπη.

«Έχουμε αναδείξει την ανάγκη αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης για την κατασκευή κατοικιών, που θα μπορούσαν να δοθούν για ενοικίαση σε χαμηλότερη τιμή με κοινωνικά κριτήρια, όπως έκανε η Πορτογαλία με πρόβλεψη κατασκευής 26.000 κατοικιών, η Ισπανία με 20.000 κατοικίες και η Ιταλία με 10.000 κατοικίες. Αντίθετα, είναι τέτοια η υποκρισία της κυβέρνησης στο εθνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, που συμπεριέλαβε την ανακαίνιση 70 κατοικιών στην Αθήνα και 30 στη Θεσσαλονίκη», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσον αφορά στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε τις ευθύνες του καθώς ενώ οι άλλες χώρες μείωναν την εξάρτησή τους από το φυσικό αέριο, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, που εν μέσω ενεργειακής κρίσης αύξησε κατά 25% την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.