ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Γιαννακοπούλου: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως – Οι αιτιάσεις μου είναι βαθιά πολιτικές»

Ν.Γιαννακοπούλου: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως – Οι αιτιάσεις μου είναι βαθιά πολιτικές»

Η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Νάντια Γιαννακοπούλου, σχετικά με τα «γαλλικά» που ακούστηκε να αναφέρει στη Βουλή για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τα Πειραματικά και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο δήλωσε, «Mea culpa για το ύφος, αλλά θα προχωρήσω πολύ πιο δυναμικά απέναντι σε αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο”».

“Το μικρόφωνο, λόγω της ψηφοφορίας, ήταν ανοιχτά. Εγώ μιλούσα στο κινητό μου με φιλικό μου πρόσωπο και έτσι ακούστηκε ό,τι είπα. Αυτό είναι το τεχνικό θέμα.

​Ομολογώ ότι βρέθηκα εκτός εαυτού από τις ρυθμίσεις που φέρνει και τον τρόπο που προωθήθηκαν από την κ. Κεραμέως. Δεν μου άρεσε ό,τι συνέβη και λυπάμαι για αυτό.

​Θεωρώ ότι είναι γνωστή η θεσμική λειτουργία μου, ο σεβασμός μου στους θεσμούς και ότι ακόμα και εμείς οι βουλευτές, είμαστε άνθρωποι, και, όταν συμβαίνουν παράλογα και άδικα πράγματα, εκνευριζόμαστε.

​Επιμένω στην ουσία του θέματος, που είναι μία: τα χωρίς καμία μελέτη και συνεννόηση γονατογραφήματα του υπουργείου Παιδείας, που παίζει με το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά μας”, είπε η κ. Γιαννακοπούλου μιλώντας στο Secret.

“Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως, Οι αιτιάσεις μου είναι βαθιά πολιτικές. ​Είμαι κάθετα αντίθεση σε πολιτικές που φέρνει και το πώς τις φέρνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί έναν χρόνο έχει φέρει μόνο επιμέρους, αποσπασματικές ρυθμίσεις σε άλλα νομοσχέδια και τώρα φέρνει ένα σχέδιο νόμου χωρίς να διαβουλευθεί με κανέναν για το κατ’ εξοχήν θέμα, όπου επιβάλλεται η συνεννόηση και η συναίνεση”, σημείωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.