ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΙΝΑΛ: «Όχι» στην πρόταση του Α. Τσίπρα – «Καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ»

ΚΙΝΑΛ: «Όχι» στην πρόταση του Α. Τσίπρα – «Καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκάθαρο «όχι» στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συζήτηση και συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, είπε το Κίνημα Αλλαγής.

«Τα σενάρια για συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τελειωμένα. Δεν υπάρχει το πολιτικό πλαίσιο», υπογράμμισαν ο Παύλος Χρηστίδης και ο Χρήστος Πρωτόππαπας στη καθιερωμένη μέσω τηλεδιάσκεψης εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Μανόλης Όθωνας ανέφερε μάλιστα ότι είναι προσβλητικό να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση και να αναπτύσσονται σενάρια περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έχουν απαντηθεί αρνητικά, εκτιμώντας πως όσοι τα επαναφέρουν έχουν σκοπιμότητα.

Ακόμη τα ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αξιοπιστία και συνέπεια, καθώς κάθε φορά διαψεύδεται από τις εξελίξεις.

Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει στη κριτική του προς την κυβέρνηση για την άρνηση να συγκαλέσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για να διαμορφωθεί μια ενιαία εθνική στάση απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

Την επόμενη Δευτέρα η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά θα μεταβεί στο Καστελόριζο, όπου θα έχει συνάντηση με τους φορείς του νησιού και θα τοποθετηθεί για την τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για το ενδεχόμενο να εξαιρεθεί το Καστελόριζο από την πιθανή συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

Παράλληλα θα ενημερώσει τους ηγέτες των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών κομμάτων για τα θέματα αυτά, όπως και για την αδυναμία νηοψίας από την ελληνική φρεγάτα στο πλαίσιο της επιχείρησης Ειρήνη σε τουρκικό φορτηγό πλοίο που κατευθύνεται στη Λιβύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει την τροπολογία σχετικά με την επέκταση στο πρόγραμμα Συν- Εργασία της κάλυψης εργοδοτικών εισφορών, επειδή τίθεται ως προϋπόθεση να μετατραπούν οι συμβάσεις των εργαζομένων σε μερική απασχόληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.