ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΙΝΑΛ: «Η δίωξη στην Ε. Τουλουπάκη επιβεβαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας»

ΚΙΝΑΛ: «Η δίωξη στην Ε. Τουλουπάκη επιβεβαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας»

Το Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για επιβεβαίωση των θέσεών του για την «πολιτική σκευωρία και τους αυτουργούς της» αναφορικά με την εισαγγελική δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη.

Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και για κατάχρηση εξουσίας, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας της Αθήνας κατά της εισαγγελέως για τους χειρισμούς της σχετικά με την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο της Novartis.

Το ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωσή του, ανέφερε σχετικά: «Η εισαγγελική δίωξη κατά της κ. Τουλουπάκη για σειρά αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, επιβεβαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας για την πολιτική σκευωρία και τους αυτουργούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι σαφές πως η κ. Τουλουπάκη δεν έχει την αξιοπιστία που επιβάλλουν τα καθήκοντά της. Η ίδια η ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα θεσμικά της όργανα, είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα που δημιουργείται και να αποκαταστήσει το κύρος της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.