Φ.Γεννηματά: «Ο πρωθυπουργός παραβίασε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ – Δεν έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή»

Φ.Γεννηματά: «Ο πρωθυπουργός παραβίασε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ – Δεν έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή»

Η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξη, εξέφρασε την άποψη ότι ο Πρωθυπουργός δεν έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή την Τετάρτη καθώς δεν έχει περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα από τότε που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε να παρευρεθεί στη Βουλή καθώς δεν είχαν περάσει οι 14 μέρες από τότε που ήρθε σε επαφή με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, γεγονός που, όπως είπε, συνιστά παραβίαση των κανονισμών του ΕΟΔΥ.

«Μήπως υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τον Πρωθυπουργό από αυτά που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα;» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε ότι όταν η ίδια είχε κρούσμα στην οικογένειά της και είχε κάνει δύο αρνητικά τεστ, ο Πρόεδρος της Βουλής την είχε ενημερώσει ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να τηρήσει τις 14 μέρες καραντίνα πριν εμφανιστεί στη Βουλή.

«Ρωτώ λοιπόν, ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει τα μέτρα που έχουν τεθεί;» κατέληξε η κ. Γεννηματά ζητώντας απαντήσεις και υποστηρίζοντας ότι «και το καλοκαίρι από το Μαξίμου ξεκίνησε η χαλάρωση».

Γεννηματά: Κάνουμε σκληρή αλλά ρεαλιστική αντιπολίτευση

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξήγησε τους λόγους που το κόμμα της επέλεξε το «παρών» στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών τονίζοντας ότι το κράτος πρέπει να αναλάβει, μέσω του προϋπολογισμού το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών των εταιριών που θα ανοίξουν. Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προχωρά στη συγκεκριμένη μείωση εις βάρος των προγραμμάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να υποστηρίξει το κόμμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ η κ. Γεννηματά τόνισε ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα όλων στο κόμμα της είναι τα προβλήματα της χώρας λόγω της πανδημίας. «Το κόμμα μας κάνει πολύ σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με τεκμηριωμένες προτάσεις και συγκεκριμένα ρεαλιστικά μέτρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.