ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λοβέρδος: «Ανοησίες ότι εκνευρίστηκα με την απομάκρυνσή μου»

Α.Λοβέρδος: «Ανοησίες ότι εκνευρίστηκα με την απομάκρυνσή μου»

O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε ανοησίες τα περί εκνευρισμού του μετά την απομάκρυνση από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι θέλει να δει το ΚΙΝΑΛ να υπερδιπλασιάζει τις δυνάμεις του. «Όταν είσαι μικρός το πρώτο που σου λένε είναι “με ποιον θα πας”», σημείωσε.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την ΝΔ ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ ενώ απάντησε ότι δεν έχουν νόημα οι διαρροές ότι βρίσκεται κοντά στο κυβερνών κόμμα καθώς ο ίδιος έχει χαράξει την πορεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στο ερώτημα «ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ» απάντησε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ως ΠΑΣΟΚ μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής και πρόσθεσε ότι ο φορέας των μηνυμάτων της μεταπολίτευσης αλλά και του μηνύματος προς το μέλλον, είναι το ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.