ΚΙΝΑΛ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να ενεργεί με απίστευτη προχειρότητα – Μετατρέπει κλινικές του ΚΑΤ σε κλινικές Covid»

ΚΙΝΑΛ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να ενεργεί με απίστευτη προχειρότητα – Μετατρέπει κλινικές του ΚΑΤ σε κλινικές Covid»

To KINAΛ καταγγέλλει τη μετατροπή κλινικών του ΚΑΤ σε κλινικές Covid και κατηγορεί την κυβέρνηση για προχειρότητα και έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: «Την ώρα που η πίεση που δέχεται το ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας φθάνει σε κρίσιμο σημείο, η κυβέρνηση συνεχίζει να ενεργεί με απίστευτη προχειρότητα. Ως αποτέλεσμα της απουσίας ενός σοβαρού και ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Τώρα επιχειρεί να μετατρέψει κλινικές του ΚΑΤ σε κλινικές COVID, χωρίς ως τώρα να υπάρχει πρωτόκολλο για την προστασία των υγειονομικών και των άλλων ασθενών του νοσοκομείου. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κίνημα Αλλαγής καλεί το υπουργείο Υγείας να σταματήσει τέτοιες προχειρότητες, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο σε δύσκολες συνθήκες να αναζητούνται μόνο λύσεις εις βάρος άλλων ασθενών, και να μην εντάσσεται στον επείγοντα σχεδιασμό ο ιδιωτικός τομέας της υγείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.