ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μάντζος: «Την επαύριο αυτής της βιβλικής κρίσης, απαιτείται διαφάνεια και λογοδοσία – Όχι όπως στον Ιανό»

Τι ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δ.Μάντζος: «Την επαύριο αυτής της βιβλικής κρίσης, απαιτείται διαφάνεια και λογοδοσία – Όχι όπως στον Ιανό»

«Η καταστροφή στη Θεσσαλία είναι βιβλική», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Οι διαστάσεις της είναι ανυπολόγιστες και οι επόμενοι πολύ μήνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί. Έχασαν συνανθρώπους τους, κατοικίες, παραγωγικές μονάδες, τις καλλιέργειές τους, αλλά και για όλη τη χώρα, όλη την επικράτεια. Και είναι τουλάχιστον προβληματικό, λυπηρό, η πρώτη πράξη της κυβέρνησης, αντί να ενημερώσει για ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, ένα εθνικό σχέδιο θωράκισης της Θεσσαλίας, να είναι μία τροπολογία με νέες μόνιμες παρεκκλίσεις και απευθείας αναθέσεις, με υποβαθμισμένες τις τεχνικές υπηρεσίες του Δημοσίου», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για την εμπλοκή του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις έκτακτες παρεμβάσεις στην περιοχή.

Μάντζος: Την επαύριο αυτής της βιβλικής κρίσης, απαιτείται διαφάνεια και λογοδοσία -Όχι όπως στον Ιανό

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι ιδίως την επαύριο αυτής της βιβλικής κρίσης, απαιτείται διαφάνεια και λογοδοσία και στις πηγές χρηματοδότησης, γιατί ακούμε για ένα Ταμείο Ανάκαμψης που δεν αναθεωρείται και τελικά εσείς οι ίδιοι αναφωνείτε “κι όμως αναθεωρείται”», επέμεινε ο Δημήτρης Μάντζος και κάλεσε τον παριστάμενο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να εξηγήσει ποιος, πώς, πότε θα διαχειριστεί τους πόρους που θα έχει η χώρα στη διάθεσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το λέμε αυτό, κύριε υπουργέ, κι σας ρωτάμε: Πώς μπορούμε να σας εμπιστευτούμε φέτος, όταν πριν από τρία χρόνια ο προκάτοχός σας, το 2020, πάλι τα ίδια έλεγε; Και χρήματα πήρε και χρήματα έδωσε και αναθέσεις έκανε και χρήματα μοίρασε, όμως έργα δεν παραδόθηκαν ή έργα παραδόθηκαν και βούλιαξαν, επίσης αντί για αντιπλημμυρικά έργα έγιναν έργα οδοποιίας, έργα επικοινωνίας, έργα αθλητισμού. Και ελέγχεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι της Θεσσαλίας από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου γι’ αυτές τις πράξεις και τις παραλείψεις», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.