ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυβίστηση ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα κράτησε η «αντίσταση» – Ψηφίζει κανονικά τη συμφωνία με ΗΠΑ! (upd)

Παρά τις απειλές Κ.Σκανδαλίδη

Κυβίστηση ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα κράτησε η «αντίσταση» – Ψηφίζει κανονικά τη συμφωνία με ΗΠΑ! (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 11:39) Τέλειωσε πρόωρα η «αντίσταση» του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, καθώς κράτησαν μόλις μισή ώρα οι απειλές του Κώστα Σκανδαλίδη περί μη ψήφισης της συμφωνίας με τις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την απειλή Σκανδαλίδη ότι θα επανεξετάσει τη θέση του έναντι της συμφωνίας με τις ΗΠΑ ύστερα από την απόφαση Μπάιντεν για αναβάθμιση των τουρκικών F-16, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ αποφάσισε ότι θα δώσει θετική ψήφο στην ονομαστική ψηφοφορία η οποία θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Κ.Σκανδαλίδης έλεγε ότι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οφείλετε να μας ενημερώσετε τώρα στη Βουλή για την αναβάθμιση των αεροσκαφών και αυτά που ζητάει από το Κογκρέσο γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η ψήφος μας. Αν το αίτημα του Λευκού Οίκου στο Κογκρέσο αληθεύει. Γιατί εμείς πρέπει να υπογράψουμε αυτή τη συμφωνία;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.