ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φ.Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της – Πότε θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια

Η Ελληνίδα πολιτικός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου του 2021

Φ.Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της – Πότε θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια

Αύριο (24/10) θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον θάνατο της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά.

Η Ελληνίδα πολιτικός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου του 2021 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από γενναία μάχη που έδινε για χρόνια με τον καρκίνο. Η υγεία της είχε επιδεινωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στις 11 Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά να φύγει από τη ζωή.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης κοινοποίησε τη δημοσίευση του Γιάννη Κουτρουμπούση, ο οποίος έκανε γνωστό ότι το μνημόσυνο για τα δύο χρόνια θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00 το μεσημέρι.

«Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στις 3 η ώρα θα μαζευτούμε στο Ά Νεκροταφείο φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της, να πούμε ένα ακόμα αντίο στην πολυαγαπημένη μας Φώφη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.