ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η έμφυλη βία κεντρικό θέμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ειδική θεματική εκδήλωση στο Ζάππειο

Η έμφυλη βία κεντρικό θέμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

 Στο θεματικό τραπέζι διαλόγου κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις γυναικοκτονίες, τη βία κατά των γυναικών και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι της κοινωνίας – Συντόνιζε ο Γιάννης Βήκας.

Photo_3-9-22__17_57_12_3

Στον απόηχο του κινήματος #metoo και του πολλαπλασιασμού φαινομένων βίας κατά των γυναικών το τελευταίο διάστημα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διοργάνωσε το Σάββατο, ειδική θεματική εκδήλωση στο Ζάππειο. Στο περιθώριο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος.

Ήταν το δεύτερο βήμα μετά την καμπάνια του Αυγούστου και τη διαβούλευση με την κοινωνία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Κινήματος προκειμένου να εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που τόσο νομικά όσο και σε επίπεδο δομών αλλά και υποστήριξης των θυμάτων, θα απαντά στις αγωνίες της κοινωνίας.

Η collage street artist Άννα Δημητρίου, βραβευμένη καλλιτέχνης στο είδος της, φιλοτέχνησε ένα εντυπωσιακό έργο της για την έμφυλη βία κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Στο θεματικό τραπέζι διαλόγου κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις γυναικοκτονίες, τη βία κατά των γυναικών και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ οι:

Διαγούπη Τζένη 

Ταμίας ΔΣ ΣΕΗ, Ηθοποιός

Δαφέρμου Μαρία 
Υπ. Διδάκτωρ Κοινωνιογλωσσίας, Founder & CEO του isotis.eu

Τζιουβάρα Ελευθερία
Νομικός με ειδίκευση σε θέματα έμφυλης βίας & ισότητας

Βλαχογιάννης Θάνος

Σύμβουλος σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ

Απέργη Άννα
Πρόεδρος Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών.

Συντόνισε ο Γιάννης Βήκας

Photo_3-9-22__17_55_41_2
Photo_3-9-22__17_57_12_2
Photo_3-9-22__17_58_06
Photo_3-9-22__17_59_37
Photo_3-9-22__18_05_02
Photo_3-9-22__18_25_14
Photo_3-9-22__18_26_22
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδήσεις σήμερα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.