ΚΙΝΑΛ για απειλές Π.Πολάκη κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Ανέλαβε ξανά τον ρόλο αντι-Τσίπρα»

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου για τον Παύλο Πολάκη

ΚΙΝΑΛ για απειλές Π.Πολάκη κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Ανέλαβε ξανά τον ρόλο αντι-Τσίπρα»

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απαντά στις επιθέσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας πώς δεν θα ακολουθήσουμε τον Παύλο Πολάκη στη χυδαιότητα. 

Μετά τις απειλές που εκτόξευσε ο Π. Πολάκης κατά του Νίκου Αδρουλάκη μέσω facebook «μη συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά θα είμαι λιγότερο ευγενής…», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος σε ανάρτησή του έσπευσε να σχολιάσει με νόημα: «Την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου για τον Παύλο Πολάκη:

«Σφιχταγκάλιασμα με τους ΑΝΕΛ, επίθεση στους αρμούς της εξουσίας, αντιεπιστημονικά μηνύματα για τα εμβόλια, συστηματικές απειλές σε αντιπάλους. Αυτή είναι η «προοδευτική» ταυτότητα όπως την εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη.

Αναβαθμισμένος μετά τη νίκη του στο Συνέδριο, ο κ. Πολακης ανέλαβε για μία ακόμη φορά τον ρόλο του αντι-Τσίπρα για να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και στις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα.

Την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι κ. Μάντζος είχε αντιπαρατεθεί φραστικά με τον Παύλο Πολάκη πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ ήταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.