ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΚΙΝΑΛ: Να δώσει εξηγήσεις ο Κ.Τασούλας για το μέλος του Τάγματος Αζόφ που μίλησε στη Βουλή

«Η εικόνα του μαχητή από το Τάγμα Αζόφ προσέβαλλε την ελληνική Βουλή»

ΚΙΝΑΛ: Να δώσει εξηγήσεις ο Κ.Τασούλας για το μέλος του Τάγματος Αζόφ που μίλησε στη Βουλή

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), ζητά εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, σχετικά με το αν γνώριζε και ενέκρινε την εμφάνιση άλλων προσώπων εκτός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Όπως λένε πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, η εικόνα του μαχητή από το Τάγμα Αζόφ προσέβαλλε την ελληνική Βουλή.

«Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, δεν έκανε καμία αναφορά για την τουρκική εισβολή στη Κύπρο αλλά έδειξε δύο βίντεο με δηλώσεις μαχητών, εκ των οποίων ο ένας ανήκει στο τάγμα Αζόφ, το σημειώνω.

Αυτό όμως που έγινε σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ότι ακούστηκε μια φωνή εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας», επεσήμανε, από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η αναφορά του Ελληνοουκρανού στρατιώτη που μίλησε στην ελληνική Βουλή μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι ότι «ο παππούς μου τραυματίστηκε τρεις φορές από τους Ναζί, εγώ μάχομαι με το τάγμα Αζοφ», προκάλεσε αίσθηση στη Βουλή.

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος αποχωρώντας είπε: «Τι είναι αυτά τα πράγματα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχαήλ όπως ονομάζεται ο στρατιώτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε ότι είναι ελληνικής καταγωγής και συμμετέχει στην άμυνα της Μαριούπολης με το τάγμα Αζόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.