ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: «O μισθός πρέπει να επανέλθει στα 751 ευρώ και μετά να ισχύσουν οι ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις»

«700.000 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση ή διαλείπουσα εργασία θα λάβουν (μέση) μεικτή αύξηση 25 ευρώ!»

ΚΙΝΑΛ: «O μισθός πρέπει να επανέλθει στα 751 ευρώ και μετά να ισχύσουν οι ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις»

Το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού επισημαίνει πως «ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, έχοντας στο μεταξύ αφήσει την ακρίβεια να κατατρώει το εισόδημα των πολιτών».

Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι «ο εισαγωγικός μισθός πρέπει να επανέλθει στα 751 ευρώ και μετά να ισχύσουν οι ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις, όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής».

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Ποιος φοβάται άραγε να αποφασίζουν τα συλλογικά όργανα των εργαζομένων και εργοδοτών;».

«Μόνο έτσι θα μείνει όρθια η κοινωνία, θα στηριχθεί το διαθέσιμο εισόδημα και θα αυξηθεί με υγιή και βιώσιμο τρόπο το εθνικό προϊόν, με τη δημιουργία νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας», υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνει, μάλιστα, «700.000 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση ή διαλείπουσα εργασία θα λάβουν (μέση) μεικτή αύξηση 25 ευρώ! Ενώ το επίδομα ανεργίας των 438 ευρώ και μόλις για το 15% των εγγεγραμμένων ανέργων αποτελεί εμπαιγμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.