ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Ανδρουλάκης: «Επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας»

Η παράταξή μας έχει μέτωπο απέναντι στη φαυλότητα και την προκατάληψη»

Ν.Ανδρουλάκης: «Επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την τοποθέτησή του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαχείριση των πύρινων μετώπων, τόνισε από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας».

«Η πύρινη κόλαση στη Δαδιά χαρακτηρίζεται ως η καταστροφικότερη πυρκαγιά, από το 2001 που γίνεται η καταγραφή (…) Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακραία φαινόμενα», επισήμανε ο Ν.Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα: «Δεν μπορεί να θεωρείται κανονικότητα η καταστροφή του φυσικού μας πλούτου (…) Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(…) Επενδύετε σε επικοινωνιακά παιχνίδια για να κρύψετε τις αδυναμίες σας (…) Η παράταξή μας έχει μέτωπο απέναντι στη φαυλότητα και την προκατάληψη. Είναι ανεπίτρεπτο σε τόσο σοβαρά ζητήματα να μην στοχεύετε στον καθαρό και ειλικρινή διάλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.